harta site

Cabinet Gavril

Cautare

Marci
(Trademarks) 

Indicatii Geografice
(Geographical Indications) 

Nume de domeniu
(Domain name) 

Inventii
(Patents) 

Desene si Modele
(Industrial Designs) 

Evaluare
 

Expertize tehnice
 

Comandati online
 

Portofoliu Clienti
 

Link-uri utile
 

Home
 

Contact
 

 

          Indicatii geografice - Certificat 



          Certificatul de inregistrare a indicatiei geografice este documentul legal ce atesta proprietatea asupra unei indicatii geografice.


         Certificatul de inregistrare a indicatiei geografice este emis de singura autoritate nationala competenta, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). Eliberarea certificatului de inregistrare a indicatiei geografice este conditionata de plata taxei legale.


          In cuprinsul certificatului de inregistrare a indicatiei geografice regasim informatii cu privire la identificarea titularului (nume si adresa), denumirea indicatiei geografice, perioada valabilitatii acesteia, lista persoanelor autorizate sa foloseasca indicatia geografica si produsele pentru care s-a acordat protectie.


           Protectia indicatiei geografice poate fi prelungita succesiv pana la infinit, pe perioade de cate 10 ani numai cu plata taxelor aferente.

 

          Apeland la serviciile noastre veti avea certitudinea ca valoarea indicatiei geografice nu este diminuata, si ca eventualele acte de contrafacere si piraterie vor fi inlaturate eficient si prompt.

          Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.


global print